Følg os​ på de sociale medier

Rullegardiner​

Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem – og kan skabe kontrastfyldte udtryk i vinduerne eller lade gardinet være en diskret understregning af boligens stil. Det afhænger helt af smag og temperament.

​Uanset hvad du er til, er rullgardiner din garanti for optimal afskærmning. Vores rullegardinskollektion byder på et overflødighedshorn af væv, så du frit kan vælge om dine nye gardiner skal holde lyset helt ude eller blot skærme for solen.

​En verden af nye muligheder

​Luxaflex® rullegardinskollektionen åbner døren til en verden af fantastiske muligheder. I kollektionen kan du vælge mellem næsten 300 forskellige væv – derfor er du sikker på at finde præcis det udtryk og den funktionalitet, du er ude efter til dit hjem.​​

Fremtidens rullegardin

Sæt dit gardin som du vil, helt uden hak, kæder eller andre forstyrrende elementer. Slip for irriterende kæder og hakkende fjedre, når morgensolen skal lukkes ind eller aftenmørket skærmes af. Luxaflex® revolutionerer nu det klassiske rullegardin med en unik teknik, der bringer rullegardinet ind i en helt ny tidsalder.


​LiteRise® rullegardin gør det nemt, let og elegant at justere på gardinindstillingerne.

​De klassiske kæder eller fjedre er fjernet til fordel for en enkel teknik, der placerer gardinet i præcis den højde, du ønsker. Det eneste der skal til, er et lille træk eller skub på gardinets underliste.

Se vejledning her

Bliv inspireret - se produkter fra Faber

​Se vores store udvalg af Dessin rullegardiner

Vores proces hos Gardinland®

1.

Laver en aftale til opmåling

2.

Udregner et godt tilbud

3.

Montering foretages

4.

Råd til vedligeholdelse

Gør gardindrømmene til virkelighed

Kontakt os via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Gardinland®

​Amagerbrogade 232

2300 København S

Find vej

​Tlf.: 32 55 73 03

E-mail: info@gardinland.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 09:00 - 17:30

Lørdag: 9:00 - 13:00

CVR: ​36724412