Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Rullegardiner​

​Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem – og kan skabe kontrastfyldte udtryk i vinduerne eller lade gardinet være en diskret understregning af boligens stil. Det afhænger helt af smag og temperament.

​Uanset hvad du er til, er rullgardiner din garanti for optimal afskærmning. Vores rullegardinskollektion byder på et overflødighedshorn af væv, så du frit kan vælge om dine nye gardiner skal holde lyset helt ude eller blot skærme for solen.

​En verden af nye muligheder

​Luxaflex® rullegardinskollektionen åbner døren til en verden af fantastiske muligheder. I kollektionen kan du vælge mellem næsten 300 forskellige væv – derfor er du sikker på at finde præcis det udtryk og den funktionalitet, du er ude efter til dit hjem.​​

Fremtidens rullegardin

Sæt dit gardin som du vil, helt uden hak, kæder eller andre forstyrrende elementer. Slip for irriterende kæder og hakkende fjedre, når morgensolen skal lukkes ind eller aftenmørket skærmes af. Luxaflex® revolutionerer nu det klassiske rullegardin med en unik teknik, der bringer rullegardinet ind i en helt ny tidsalder.

​LiteRise® rullegardin gør det nemt, let og elegant at justere på gardinindstillingerne.

​De klassiske kæder eller fjedre er fjernet til fordel for en enkel teknik, der placerer gardinet i præcis den højde, du ønsker. Det eneste der skal til, er et lille træk eller skub på gardinets underliste.

Se vejledning her

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du kan altid udfylde vores formular her og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi lever af

glade kunder

★★★★★

​Fik stof- og velourgardiner syet og sat op i stilren lejlighed. Super professionel service, god kvalitet, og til fornuftig pris. Vi er meget tilfredse og vil til hver en tid anbefale Gardinland.

Janette Købche

★★★★★

​Så god og professionel faglig rådgivning på et godt og troværdigt besøg både ved opmåling og opsætning :)

Thorsten Axbøg

Følg​ med på​: 

Kontakt Gardinland®

​​Telefon 

32 55 73 03

​​E-mail

info@gardinland.dk

​Amagerbrogade 232

2300 København S

CVR: ​36724412

Åbningstider

​Mandag - Fredag:

​09:00 - 17:30

​Lørdag:

​09:00 - 13:00