Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Markise til terrasse eller altan

Vores markiseløsninger opfylder alle dine drømme

Er du på udkig efter en markise til terrasse eller altan? Hos Gardinland® er vi eksperter i altan- og terrassemarkiser. Vi servicerer privat- og erhvervskunder på Amager, i København, Gentofte, Hellerup og alle andre steder i Storkøbenhavn.

Vi har over 20 års erfaring inden for branchen, og vi tilbyder alle former for markiseløsninger på specialmål. Vi står klar til at yde dig den allerbedste service med en flot markise, som opfylder alle dine drømme.

Vi tilbyder både levering og montering af markiser. Derudover tilbyder vi reparation, vedligeholdelse og udskiftning af beslag og markiseduge.

Stort udvalg af duge, beslag og specialudstyr

Vi tilbyder en bred vifte af markiser, markiseduge, beslag og intelligent specialudstyr. Markiserne leveres efter specialmål, og vores gardinmontører kan løse enhver opgave. Derudover står vi klar med råd og vejledning, når du skal vælge den rette markise til terrasse eller altan.

Vi hjælper kort sagt med at finde den rette terrasse-markise, så du får en optimal solafskærmning og samtidig slipper for at have en eller flere parasoller blandt dine havemøbler og haveborde. Samtidig sikrer vi, at markisen passer til dine præferencer. På den måde kan du se frem til en markise, som matcher din bolig, dit loungesæt og din hyndebox.

Praktisk Markilux 990 som markise til terrasse

Vi kan blandt andet anbefale vores Markilux 990, som er den ideelle løsning til terrassen eller altanen. Den er lille og kompakt, og derfor er den perfekt til montering på væg eller i loft.

Takket være den U-formede forbom, som skjuler mekanik og dug i indkørt tilstand, er markisens størrelse og vægt reduceret til et minimum.​

​Markilux 990 kommer med mange valgmuligheder. Den fås med kæde, men du kan også vælge en Bionic-sene. Dertil kommer et utal af forskellige duge og intelligent specialudstyr. Kun solen leveres ikke sammen med denne model.

Kig forbi gardinforretningen i København S, eller ring for at få en snak om de mange muligheder og priser for en markise-terrasse. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for levering og montering af en markise til terrasse eller altan.

​Se vores udvalg af Terrasse Markiser

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du kan altid udfylde vores formular her og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi lever af

glade kunder

★★★★★

​Fik stof- og velourgardiner syet og sat op i stilren lejlighed. Super professionel service, god kvalitet, og til fornuftig pris. Vi er meget tilfredse og vil til hver en tid anbefale Gardinland.

Janette Købche

★★★★★

​Så god og professionel faglig rådgivning på et godt og troværdigt besøg både ved opmåling og opsætning :)

Thorsten Axbøg

Følg​ med på​: 

Kontakt Gardinland®

​​Telefon 

32 55 73 03

​​E-mail

info@gardinland.dk

​Amagerbrogade 232

2300 København S

CVR: ​36724412

Åbningstider

​Mandag - Fredag:

​09:00 - 17:30

​Lørdag:

​09:00 - 13:00