Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Mørklægning – alle typer mørklægnings-gardiner

Vi leverer gardiner i alle farver og typer

Overvejer du en bedre mørklægning i soveværelset eller et andet rum? Hos Gardinland® er vi specialister i at levere og montere alle former for gardiner, herunder moderne og funktionelle mørklægningsgardiner. Et moderne mørklægningsgardin kan leveres i alle farver og typer.

Vi servicerer både private og erhverv på Amager, i København, Hellerup og Gentofte samt alle andre steder i Storkøbenhavn. Vi servicerer også gerne dig med en perfekt gardinløsning efter mål.

Vi har over 20 års erfaring inden for branchen, og du kan se frem til den allerbedste service, når vi skal opfylde alle dine ønsker og behov.

En kombination af flere gardiner i et gardin

Der kan være mange årsager til, at man ønsker mørklægning, men et moderne mørklægningsgardin er ikke nødvendigvis et sort rullegarn, som er monteret bag et andet gardin.

I dag er det muligt at kombinere forskellige slags gardiner i et gardin, så det både efterkommer dine ønsker til et gardin og samtidig fungerer som afskærmning og mørklægning af et rum.

Det kan for eksempel være rullegardiner, der er lyse eller enhver anden farve. Det kan også være plissegardiner, lamelgardiner og mange andre slags gardiner. Dog skal du være opmærksom på, at for eksempel plissegardiner har hul til styresnoren, hvor der kan trænge lys igennem.

Få meget mere at vide om effektiv mørklægning

Vores dygtige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde den helt rette løsning indenfor mørklægning, som passer til dit hjem og dine præferencer. Derpå sikrer vores gardinmontører, at det bliver monteret korrekt, og gardinerne bliver naturligvis leveret efter mål.

Du kan starte med at kigge forbi vores gardinforretning i København S, eller du kan ringe for at få en snak om priser og muligheder for mørklægning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede mørklægningsgardin.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du kan altid udfylde vores formular her og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi lever af

glade kunder

★★★★★

​Fik stof- og velourgardiner syet og sat op i stilren lejlighed. Super professionel service, god kvalitet, og til fornuftig pris. Vi er meget tilfredse og vil til hver en tid anbefale Gardinland.

Janette Købche

★★★★★

​Så god og professionel faglig rådgivning på et godt og troværdigt besøg både ved opmåling og opsætning :)

Thorsten Axbøg

Følg​ med på​: 

Kontakt Gardinland®

​​Telefon 

32 55 73 03

​​E-mail

info@gardinland.dk

​Amagerbrogade 232

2300 København S

CVR: ​36724412

Åbningstider

​Mandag - Fredag:

​09:00 - 17:30

​Lørdag:

​09:00 - 13:00