Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Gardiner efter mål i mange forskellige farver og gardinstoffer

Er du på jagt efter nogle nye gardiner efter mål, som passer til din bolig og dine behov for solafskærmning? Så er du kommet til den helt rette gardinforretning.

Hos Gardinland® i København S er vi kendt for at have det største, bredeste og mest spændende sortiment af gardiner på mål, gardinstænger og tilbehør, og takket være vores centrale placering på Amager har vi både mange kunder fra hele København, Storkøbenhavn, Gentofte og Hellerup.

Stort udvalg af gardiner efter mål i enhver prisklasse

Vores store og velassorterede sortiment af gardiner efter mål spænder bredt lige fra en pris-billig flagdug til de mere eksklusive mærkevarer. Derudover har vi forskellige typer gardinstoffer, der bliver produceret i henholdsvis Danmark, Europa og i resten af den store verden.

Kom ind i forretningen og se det store udvalg, vi byder på. Her kan du også få kompetent rådgivning og vejledning fra vores dygtige og erfarne personale, som står klar til at sikre dig, at du får den helt rette løsning.

Vi hjælper med alt fra opmåling til montering

Når du køber gardiner efter mål, er det naturligvis vigtigt, at de passer 100 % perfekt til dit vinduesparti, og derfor kommer vi gerne hjem til dig for at måle op til de nye gardiner.

Når målene er taget, og gardinerne er valgt, så tilbyder vi også at sende vores gardinmontør ud for at sikre, at de efterfølgende bliver monteret korrekt.​

Hvad koster gardiner?

Der er meget stor forskel på, hvor meget gardiner koster. Vores priser afhænger blandt andet af:

Hvor store de nye gardiner skal være

Hvilken kvalitet du vælger

Om du foretrækker en pris-billig løsning eller en eksklusiv mærkevare

​Vi udarbejder derfor altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi har foretaget opmåling, og du har valgt de gardiner, der matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi vores butik

Vil du høre mere om vores produktsortiment af gardiner efter mål, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på telefon 32 55 73 03 eller e-mail info@gardinland.dk, ligesom du også altid kan kigge forbi vores butik inden for vores åbningstider.​

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du kan altid udfylde vores formular her og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi lever af

glade kunder

★★★★★

​Fik stof- og velourgardiner syet og sat op i stilren lejlighed. Super professionel service, god kvalitet, og til fornuftig pris. Vi er meget tilfredse og vil til hver en tid anbefale Gardinland.

Janette Købche

★★★★★

​Så god og professionel faglig rådgivning på et godt og troværdigt besøg både ved opmåling og opsætning :)

Thorsten Axbøg

Følg​ med på​: 

Kontakt Gardinland®

​​Telefon 

32 55 73 03

​​E-mail

info@gardinland.dk

​Amagerbrogade 232

2300 København S

CVR: ​36724412

Åbningstider

​Mandag - Fredag:

​09:00 - 17:30

​Lørdag:

​09:00 - 13:00