Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Kvalitet​

der​

betaler​

sig​

​i

længden​

Markise – vi leverer i alle farver og størrelser

Vi yder altid den allerbedste markiseservice

Overvejer du at få en ny markise? Hos Gardinland® finder du er en af Københavns største gardinforretninger. Vi servicerer private og erhverv på Amager samt i København, Gentofte, Hellerup og det øvrige Storkøbenhavn.

Vi har over 20 års erfaring med at levere alle former for markiser, gardiner og solafskærmninger på specialmål. Vi står også klar til at yde dig den allerbedste markiseservice.

Vi tilbyder både levering og montering af markise. Derudover tilbyder vi reparation af terrassemarkiser og andre markiser – det kan for eksempel være udskiftning af beslag eller markisedug.

Vi er eksperter i specialløsninger efter mål

Vi har et bredt sortiment, og vi er eksperter i specialløsninger. Vores team af gardinmontører kan løse alle opgaver, og vi kan altid finde en løsning, som passer til din bolig, din indretning og dine præferencer.

Vi kan blandt andet levere og montere:

​Screen

​Markiseduge

​Mørklægning

​Vinduesmarkiser

​Markise til terrasse

​Anden markise

​Vi kan blandt andet tilbyde en kompakt model til montering på væg eller i loft. Vi har en bred vifte af duge, og du kan også vælge intelligent specialudstyr. Den U-formede forbom på den kompakte model skjuler mekanik og dug, når den er kørt ind. Derfor er den også velegnet til altan.

Hvad koster en markise?

Vores priser for en markise afhænger af størrelsen, men også af dine ønsker til eventuelt specialudstyr. Alle vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning, som også passer til dit budget. Det kan være en lille og billig løsning eller en stor og eksklusiv løsning.

Kig forbi vores gardinforretning i København S, eller ring for at høre mere. Vi tilbyder også persienner, plisségardiner, rullegardiner og alle andre gardiner efter mål, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du kan altid udfylde vores formular her og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi lever af

glade kunder

★★★★★

​Fik stof- og velourgardiner syet og sat op i stilren lejlighed. Super professionel service, god kvalitet, og til fornuftig pris. Vi er meget tilfredse og vil til hver en tid anbefale Gardinland.

Janette Købche

★★★★★

​Så god og professionel faglig rådgivning på et godt og troværdigt besøg både ved opmåling og opsætning :)

Thorsten Axbøg

Følg​ med på​: 

Kontakt Gardinland®

​​Telefon 

32 55 73 03

​​E-mail

info@gardinland.dk

​Amagerbrogade 232

2300 København S

CVR: ​36724412

Åbningstider

​Mandag - Fredag:

​09:00 - 17:30

​Lørdag:

​09:00 - 13:00